Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Πάρτο Λίζα και κάντο κορνίζα..

Ναι, κοίτα δε λέω καλή η φοιτητική ζωή, τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ήταν, γέλια, χαρές, ανέμελη ζωή, φιλίες, χωρισμοί, γέλια κλάματα!! Καλά όλα αυτά ρε παιδί μου ναι αλλά τι γίνεται όταν ξυπνάς απο όλη αυτή την "καλοπέραση" και αποφασίζεις να πάρεις πτυχίο ενώ οι καθηγητές για κακή σου τύχη εχουν εντελώς αντίθετη άποψη;; Γουστάρουν μάλλον να βλέπουν τη κλαψομούνικη φάτσα μου σε κάθε εξάμηνο λέγοντας τους με ανάλογο ύφος "σας παρακαλώ καλέ κύριε περάστε με στο μάθημα, περνάω σοβαρή ασθένεια, η οξεία μαλάκυνση εμποδίζει το μυαλό μου να στρωθεί να διαβάσει".. Λες και είμαι η τσιγγάνα έξω από κάθε στάση του μετρό "σας περικαλώ καλέ κύριε ελεήστε με και μένα"!!
Για μία αξιοπρέπεια ζούμε ρε πούστη μου, για ένα καθαρό κούτελο στην κοινωνία, πάει και αυτό...

Φανταστείτε ένα τέτοιο πράμα
Δύο μαθήματα μου έμειναν περάστε με να τελειώνω..
Θα το πάρω κάποια στιγμή και άμα το πάρω είστε όλοι καλεσμένοι στο πάτρυ που θα κάνω..Όχι οτι θα μου χρησιμεύσει κάπου, άλλα έτσι ρε παιδί μου για να το κάνω και εγώ κορνίζα!!

         

4 σχόλια:

  1. με το καλό! όχι κορνίζα, είναι ό,τι πρέπει για να τυλίγεις σουβλάκια :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. blogirl μου καλως σε βρήκα και χαίρομαι που είσαι εσύ αυτή που εγκαινιάζει το blog μου..όσο για την πατέντα με τα σουβλάκια κορυφαία δεν την είχα σκεφτεί..προτάσεις και ιδέες να ακουω.. ;)

      Διαγραφή
  2. Αν έχεις κ εσύ κιτς μάνα που επηρεάζεται από ηλίθιες ιδέες ενός ακόμα πιο κιτς θείου, θα καταλήξει κορνίζα Α3 πάνω από την τηλεόραση στο σαλόνι. Έτσι, μην τυχόν και δεν το δει μέχρι και ο ντελιβεράς.

    Άντε στρώσε τον κώλο σου και διάβασε. Εναλλακτικά πάνε στην αίθασα 2 ώρες νωρίτερα και "διάβασε" πάνω στο θρανίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι δεν καταλαβες καλά πάνω από την τηλεόραση θα μπεί το πτυχίο σε πάπυρο λέει η μάνα, που θα το έχουμε κάνει ειδική παραγγελία +30ευρώ επιπλέον.. δε μου τα δίνει καλύτερα να τα φάω σε πατατάκια!!! κλασσική ελληνίδα μάνα....τι να πεις!!

      Διαγραφή