Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Η συνάντηση της σοκολατόπιτας, της μπαγκέτας και της γκόμενας

Φανταστείτε μας κάπως έτσι
Ποιος από εσάς έχει πάει τώρα τελευταία στην καφετέρια flocafe; Eίναι αλυσίδα και όλοι θα έχουμε στην πόλη μας λογικά..Που μαζί με τον καφέ το απόγευμα προσφέρουν δωρεάν μία τεράστια μπαγκέτα ή μία πιατάρα με γλυκό της προτίμησης σου.. Έτσι είπα και εγώ να πάω την περασμένη εβδομάδα με 2 φίλες, ακούσαμε τζαμπέ φαί και αυτό από μόνο του ήταν μεγάλο δέλεαρ για εμάς..
Παραγγήλαμε λοιπόν 2 καπουτσίνο διπλά και ένα γαλλικό φουντούκι εγώ, με μαύρη ζάχαρη για να μην πάρω πολλές θερμίδες μωρέ.. Πρίν φύγει ο σερβιτόρος μας λέει λοιπόν οτι μαζί με τον καφέ μπορούμε να πάρουμε ή από μία μπαγκέτα με κοτόπουλο η κάθε μία ή από ένα γλυκό και...μπλα μπλα μπλα!!!
Πήραμε λοιπόν κ εμείς την μπαγκετούλα, ένα σουφλέ σοκολάτας και μία σοκολατόπιτα έτσι για να είναι τίγκα το τραπέζι και να γουστάρουμε!!
Μας φέρνει λοιπόν για αρχή τα καφεδάκια και ξεκινήσαμε κατευθείαν το κουτσομπολιό..
Βρε κορίτσια, λέω, ξέρετε ποιον έχω να δω καιρό; Τον πρώην μου τι να κάνει αυτή η ψυχή που να βρίσκεται; Ε,λοιπόν παιδιά δεν πρόλαβα να τελειώσω την πρόταση μου και σκάει μύτη αυτός με καινούργια γκόμενα η οποία ήταν ολίγον τι μοντέλο και  κάθισαν απέναντί μας!!


Φανταστείτε τη κάπως έτσι

Εγώ να έχω τρελαθεί, να με έχουν πιάσει τα ψυχολογικά μου, αυτός να τη φιλάει μπροστά μου και παράλληλα να εύχομαι και να προσεύχομαι να έχει ξεχάσει ο σερβιτόρος τις μπαγκέτες με τα γλυκά.. Αυτή έπινε φυσικό χυμό πορτοκάλι κ εγώ είχα παραγγήλει ο,τι πιο παχυντικό υπήρχε στον κατάλογο..Σε παρακαλω Παναγίτσα μου κάνε να ξεχάσει ο σερβιτόρος την παραγγελία μας, κάνε να την ξεχασει, ΚΑΝΕ ΤΟΟΟΟ!!!Και ξαφνικά είδα που ερχόταν από μακριά ο σερβιτόρος καμαρωτός- καμαρωτός με ένα δίσκο γεμάτο γλυκά και φαγητά.. Κορίτσια να ενώσουμε και το διπλανό τραπέζι να χωρέσουν όλα,μας είπε.. Είχαν γυρίσει και μας κοιτούσαν όλοι με τέτοια αναστάτωση,που φέραμε.. Καλα μπορεί να ήταν ιδέα μου, γιατί εκείνη τη στιγμή με έπιασε τέτοιο κόμπλεξ που νομιζα πως όλοι μας κοιτούσαν και γελούσαν..Σκεφτόμουν πως από τότε που χωρίσαμε είχα πάρει και 4 κιλά.. πφφφ!! Εννοείται πως δεν αγγιξα τίποτα.. Το έπαιζα λεπτεπίλεπτη αλλά αυτός ούτε που να με χέσει..Έτσι είσαι;; Είπα απο μέσα μου, πήγα και εγώ μετά από αυτό και έπνιξα τον πόνο μου στα σουβλάκια..Την παραγγελία την έκανα σπίτι βέβαια δε θα άντεχα άλλη τυχαία συνάντηση!!!!

11 σχόλια:

  1. Και αυτός έλεγε "κάνε παναγίτσα μου να μη φανεί ο ξενέρωτος ο φυσικός χυμός, έλα δω μωρή να σε φιλήσω μπας και κρύψουμε κανα κόκκαλο, αχ να'χα αυτή την μπακέτα αλλά που να τολμήσω ο καψερός θα λένε το βουβάλι και η κοκκάλω"

    Ωστόσο συμφωνώ με την επιλογή τρόπου πνιξίματος στο τέλος. Συμφωνώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα χα χα χα!!
      πες τα Αμερικλάνε μου, πες τα!!
      και όχι τίποτα άλλο τα είχα μπροστά μου και δεν μπορούσα ούτε να τα αγγίξω, οι άλλες οι γουρούνες βέβαια βρήκαν τη χαρά τους που τα χλαπάκιασαν όλα μόνες τους, ένα στόμα λιγότερο βλέπεις.. Και τι στόμα!!!

      Διαγραφή
  2. χαχαχαχα!!!Συνάντηση κορυφής και τέλεια δικαιολογία για σουβλάκια!!!Γουστάρω!

    Καλώς σε βρήκα!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε porcupinaki μου η καρδούλα μου το ξέρει...
      Μην το ζήσεις ποτέ :Ρ
      Καλώς σας βρήκα!!
      :D :D

      Διαγραφή
  3. Μη δίνεις σημασία

    Θα βρεις καλύτερο

    Καλή αρχή σου εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά πιστεύω οτι με όλα όσα πέρασα ο οποιοσδήποτε θα είναι καλύτερος από αυτόν!!
      Θα γράψω κάποια στιγμή και γι'αυτό αλλά όταν θα είμαι πεσμένη ψυχολογικά..
      Ευχαριστώ πολύ και καλώς σε βρήκα.. :) :)

      Διαγραφή
  4. Χαχα καταπληκτική συνάντηση πιστεύω.
    Καλή αρχή(:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να λέμε τώρα!!
      Τι τον μελέτησα τον ακατανόμαστο, βρέθηκε μπροστά μου..
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, καλως σας βρήκα!!
      :)

      Διαγραφή
  5. Χαχα!!Αυτός χάνει!Ας κρατήσει την "λεπτεπίλεπτη - ξενέρωτη" λοιπόν!!!
    Φιλάκια πολλάααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός χάνει;; κερδίζει;; θα δείξει...
    πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτι η μονη χαμένη εκείνη τη μέρα ήμουν εγώ.. :Ρ :Ρ
    Σε φιλώ και εγώ!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαμένη ήσουν γιατί δεν έφαγες αυτό που ήθελες να απολάυσεις, με καμάρι και αυτοπεποίθηση, παρά αφέθηκες να μιζεριάσεις για χάρη μιας τσουράπως κι ενός πρώην που σ'έχει ξεπεράσει, αίσχος για κοπέλα, φτου σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή